Achter de schermen

Luuk Stabel

Eigenaar

ASL-IT – Zakelijke dienstverlening

Luuk@asl-it.nl

Floris Verdonschot

Eigenaar

ASLDevice – Particulieren consumenten

Floris@asldevice.nl

Onze kernwaardes

Duurzaam

Innovatief

kwaliteit

Servicegericht

Over ons

Welkom bij ASLDevice. 

 Wij zijn jouw partner in alles wat te maken heeft met refurbished computers. ASLDevice staat voor A Second Life Device en wij vinden duurzaamheid erg belangrijk. Of je nu opzoek bent naar refurbished hardware, accessoires of een gehele laptop, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

 Ook wanneer je merkt dat jouw laptop of pc minder snel werkt dan voorheen, dan kunnen wij ook uitkomst bieden op het gebied software-installaties of upgrades van je device. Wij zogen ervoor dat jij weer snel en efficiënt kan werken!


Apple, Windows & accessoires

Hulp nodig bij het maken van uw keuze? Wij helpen u graag!

Software installaties, upgrades & Microsoft Office

Historie

Elke keer weer een nieuwe laptop, telefoon of iPad is iets wat veel vraagt van het milieu en je portemonnee. Vol energie en passie hebben wij in 2020 ASLDevice opgericht om consumenten te voorzien van hoge kwaliteit refurbished laptops.  

 Luuk en Floris hebben de krachten gebundeld en vormen het perfecte duo. Naast de vriendschap van 20 jaar is er ook een zakelijke relatie ontstaan. Die combinatie maakt dat we de kwaliteit en service kunnen blijven leveren en garanderen!

 ASLDevice is in de afgelopen jaren hard gegroeid op het gebied particulieren klanten en zakelijke dienstverlening. Inmiddels zijn er duurzame relaties opgebouwd met klanten en leveranciers. Sinds 2022 is ASL-IT het label van ASLDevice wat betreft de zakelijke dienstverlening.  


Hoe gaan wij te werk?

De term refurbished is afkomstig uit het Engels en betekent iets in de stijl van ‘opgeknapt’. Dat dekt echter niet alles. Een refurbished apparaat is namelijk volledig gecheckt en gereviseerd.

Check

Elk device wordt op meerdere punten gecontroleerd. 

vervanging van onderdelen

Mocht het nodig zijn, dan worden (bijna) defecte onderdelen vervangen en opnieuw gecontroleerd. 

Installeren

Oude data wordt 100% verwijderd en de nieuwste software wordt geïnstalleerd.

Schoonmaak en verpakken

Na een uitgebreide inwendige en uitwendige schoonmaak wordt het device zorgvuldig verpakt.

Wat is het verschil tussen tweedehands en refurbished hardware?

Tweedehands hardware wordt in dezelfde staat verkocht aan de nieuwe eigenaar. Deze kan defect zijn, verouderde software of zelfs nog data van de vorige eigenaar bevatten en biedt geen garanties. Refurbished hardware daarentegen wordt grondig gecontroleerd, indien nog worden onderdelen vervangen en het device wordt volledig gereviseerd. Bij ASLDevice krijg je ook nog eens 12 maanden garantie. Refurbished hardware is daarom betrouwbaarder dan tweedehands.

Waar komen refurbished apparaten vandaan?

De producten die door ASLDevice worden aangeboden, komen vooral uit het bedrijfsleven. Daar wordt hardware vaak vroegtijdig vervangen. Het voordeel wat hierbij komt kijken is dat er in het bedrijfsleven enkel wordt gekozen voor apparatuur met de beste kwaliteit. ASLDevice geeft deze gebruikte producten een tweede leven. Door ze uitgebreid te controleren en waar nodig onderdelen te vervangen, krijgen ze weer de levensduur en technische kwaliteit van nieuw. Daarom vindt je bij ASLDevice alleen producten van hoge kwaliteit.