ASLDevice & duurzaamheid

Door middel van refurbished producten te kopen help je niet alleen jezelf omdat het goed is voor je portemonnee, maar je helpt de planeet ook enorm. Twee vliegen in een klap! Net als vele onder ons willen wij ook ons steentje bijdrage aan een groenere wereld. Dit doen wij door onze producten opnieuw in de markt te zetten, hierdoor wordt het milieu een stuk minder belast. 

Er worden namelijk jaarlijks honderden miljoenen computers, laptops, tables etc. geproduceerd en dat belast het milieu behoorlijk. Veel van deze producten worden na kort gebruik alweer vervangen terwijl dit niet nodig is. Dit beperken heeft een hele grote invloed op de aarde. Denk aan het terugbrengen van uitstoot van broeikasgassen en al het afval wat hiermee gereduceerd wordt. 

Door refurbished hardware aan te schaffen draag je meteen een steentje bij aan een betere wereld en je bent een dief van je eigen portemonnee als je geen refurbished product aanschaft.

Het milieu staat steeds vaker centraal in de online wereld. Dagelijks worden er duizenden pakketten verstuurd die vervolgens worden gerecycled. ASLDevice vindt het milieu een belangrijke factor in de online wereld.

Elk najaar zet ASLDevice zich in voor het planten van bomen in Nederland. Naast dat ASLDevice hardware een tweede leven geeft, planten we ook bomen. Hierdoor dragen wij ons steentje bij naar een duurzamere wereld.